Wij zoeken nieuwe collega’s!

Wil jij werken op een middelbare school waar veel aandacht is voor internationalisering? Waar je overal om je heen verschillende talen hoort? Onze school, Rijnlands Lyceum Oegstgeest, biedt plaats aan veel verschillende talen en culturen: daar zijn we trots op! Je kunt aan de slag op onze internationale afdeling (IB), maar ook in het tweetalig onderwijs (atheneum en gymnasium) of het reguliere onderwijs (havo, atheneum, gymnasium).

Het is fijn werken op het RLO, in een goede sfeer! We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma op maat voor onze beginnende collega’s, of je nu starter bent of al meer ervaring hebt.

In het geval van docenten zoeken we meestal collega’s die in het bezit zijn van een eerstegraads lesbevoegdheid, of daartoe een opleiding volgen. In verband met de aanwezigheid van internationale programma’s (IB en tto) is goede beheersing van de Engelse taal een pre.

Wil je meer informatie over onze vacatures of de school? Kijk dan hieronder of neem contact op met Christiaan Blijleven (conrector) via 071 – 519 3500.

Docent maatschappijleer (0,8 – 1,0 fte)

Docent bewegingsonderwijs (0,6 fte)

Docent tekenen (0,4 – 0,5 fte)

Docent Engels (0,8 – 1,0 fte)

Docent Nederlands (0,8 – 1,0 fte)

Docent wiskunde (0,8 fte)

Docent Frans (0,6 – 0,8 fte)

Docent maatschappijwetenschappen (0,5 fte)

Onderwijsassistent (0,8 fte)

Technisch onderwijsassistent (0,8 fte)