maart 2023

Reis- en projectweek

Deze week zijn verschillende klassen op reis. Maar er worden ook activiteiten georganiseerd voor de leerlingen die niet op reis gaan dit jaar. Geniet hieronder mee:

februari 2023

Première Möbius daverend succes!

PAS OP: BEVAT SPOILERS Afgelopen zaterdag was de uitverkochte première van de schoolvoorstelling “Möbius”. Met een lange traditie aan grootschalige schoolvoorstellingen, die vaak in de buurt komen van professioneel niveau, stelde ook ditmaal “Möbius” niet teleur. Het harde werk dat de vele RLO-leerlingen tijdens de afgelopen maanden onder begeleiding van docenten in deze tweetalige voorstelling… Lees verder Première Möbius daverend succes!

Het Rijnlands presenteert: Möbius

Zaterdag is de première van Möbius, een zwarte whodonit comedy waar werkelijk niets is zoals het lijkt. Maar ja, dat krijg je vanzelf als je een gekkenhuis na gaat spelen. Daarbij: ons vette orkest speelt coole muziek uit de 80’s: Europe, Doe Maar en Prince. Komt dat zien!Reputaties staan op het spel!De wereld moet gered!Wie… Lees verder Het Rijnlands presenteert: Möbius

Foto’s open dag

We hebben weer een erg gezellige en drukbezochte open dag achter de rug! Hieronder een sfeerimpressie:

januari 2023

Voorlichting instroom 4 havo

Op donderdag 16 februari van 16.00 – 17.00 is er een voorlichting bij ons op school over instroom in 4 havo. Klik hier om je hiervoor aan te melden.