Op dinsdagavond hebben we een zeer geslaagde Markt der Meesterproeven beleefd, waarin leerlingen uit 3 vwo het eindproduct van hun Meesterproef vol trots konden presenteren. Als afsluiter van het grote project dat in oktober was gestart was dit een spannend maar ook feestelijk moment.

Ouders waren uitgenodigd en hebben volop de markt bezocht. Leerlingen uit 2 vwo gingen in tweetallen op pad om interviews te doen met makers van de eindproducten, om zo inspiratie op te doen voor hun eigen Meesterproef, volgend jaar. En menig docent heeft even een kijkje genomen.

Iedereen was onder de indruk van de diversiteit en kwaliteit van de eindproducten. Voor een hoop Meesterproeven was het erg duidelijk dat er heel veel uren werk in waren gestoken. Het was dan ook een moment waarop de leerlingen uit 3 vwo welverdiend konden pronken.