Leerlingen van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest presenteren de bekende musical voor de hele familie: Annie!

Annie is ooit begonnen als strip ‘little orphan Annie’, maar vooral bekend geworden door de film uit 1982 en ontdekt door een volgende generatie in de verfilming van 2014. Met de bekende hits als ‘It’s a hard knock life’, ‘Opportunity’ en natuurlijk ‘Tomorrow’ zal deze musical voor velen een feest van herkenning zijn!

Annie, het roodharig weeskind, woont in een weeshuis dat geleid wordt door de vreselijke Miss Hannigan. Elke dag hoopt ze, tevergeefs, dat haar ouders haar op komen halen.

Meer dan 70 leerlingen hebben de afgelopen maanden gerepeteerd op zang, dans en spel. Zij hebben kleding gemaakt en decorstukken gebouwd. Ook de belichting en het geluid is in de handen van de leerlingen. Net als onze school in het stuk tweetalig (Nederlands – Engels). Het is een voorstelling geworden die je niet wilt missen!

De voorstellingen zijn op 10, 12, 13, 14 februari om 20.00 uur en op zondag 11 februari een matinee vanaf 15:00 uur.

De kaartjes à 8 euro per stuk kunt u online bestellen via deze link. U kunt geen vaste plaats reserveren. Er is geen pauze tijdens de voorstelling.