Beste collega’s,

Nog ruim een week en we kunnen deze eerste weken van 2022 afsluiten. Corona heeft daar flink veel invloed op gehad. Hopelijk kunnen we met de start van de vakantie volgende week vrijdag en de enorme versoepelingen die vanaf dan gelden weer een hoofdstuk Corona afsluiten. Daar hoort ook bij dat we na de voorjaarsvakantie in principe geen lessen meer streamen vanaf school. Ervan uitgaand dat leerlingen niet meer langdurig afwezig zijn, vinden we deze extra belasting voor het dagelijks onderwijs niet meer aan de orde. Daarover zullen we ouders en leerlingen volgende week vrijdag ook informeren.

Een aantal praktische zaken, te beginnen met de ouderavonden van vandaag en dinsdag: vanavond zal ik aanwezig zijn en dinsdag Christiaan.

Voor de docenten die er nog niet aan toegekomen zijn: denk nog even aan het formulier voor de wensen voor volgend jaar.

De dag na de voorjaarsvakantie starten we met een studiedag. Over de invulling daarvan komt begin volgende week nader bericht.

Vorige week hebben we voor ouders en verzorgers van (vooral) de Nederlandse afdeling het Ouderportaal gelanceerd. Hier vinden zij alle informatie en communicatie die voor hen relevant is en die niet op de openbare website staat. Hopelijk komen we hiermee goed tegemoet aan de terechte wens om informatie zoveel mogelijk te bundelen. Er is zeker nog sprake van work in progress, maar er is wel een belangrijke eerste stap gezet. Inloggen op het Ouderportaal gaat met de inloggegevens van SOM; je vindt de link op de onze website rechts bovenin onder het kopje “inloggen”. We horen het graag als je informatie mist en/of ideeën hebt voor optimalisatie.

Hartelijke groet,

Erica