Graag breng ik onderstaand verzoek van de gemeente onder jullie aandacht. Ik hoor het graag als je een van onze leerlingen hiervoor wilt nomineren. Leuk als we iemand zo in het zonnetje kunnen zetten!

Hartelijke groet,
Erica

De gemeente Oegstgeest zet jongeren in de leeftijd tussen de 12 en 24 jaar die zich vrijwillig inzetten voor een ander graag in het zonnetje. Met de Oegstgeester jongerenpenning wil de gemeente haar waardering uitspreken. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen.

Op uw school ziet u vast ook jongeren die zich op de één of andere manier inzetten voor de Oegstgeester samenleving. U bent daar vast erg trots op.

Ter inspiratie geven wij u enkele voorbeelden van het inzetten voor de samenleving. Iemand ruimt afval op, of iemand doet een inzameling voor het goede doel. Ook het geven van training op een club of bijles geven op school kan een reden zijn om iemand voor te dragen.

Wij vinden het fijn als uw school tenminste één jongere nomineert voor de Oegstgeester jongerenpenning.
Een voorwaarde is dat de genomineerde in Oegstgeest woont of actief is in Oegstgeest.

Aanmelden

U kunt het aanmeldformulier tot uiterlijk 1 december mailen naar secretariaat@oegstgeest.nl.
Indien mogelijk graag voorzien van één of meerdere ondersteuningsbrieven.
Op basis van de aanmeldingen maakt de gemeente een selectie, waarna één of meer jongeren worden voorgedragen voor een penning.

Meer informatie

U kunt voor meer informatie ook bellen naar telefoonnummer: 071-5191700.

Met vriendelijke groet,
E.R. Jaensch
burgemeester