Schoolboeken

Leerlingen van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest bestellen jaarlijks de benodigde boeken via Van Dijk Educatie. In juni stelt Van Dijk Educatie de boekenlijst digitaal beschikbaar. Op het thuisadres ontvangen de leerlingen tegelijkertijd de bestellijst, die door Van Dijk Educatie wordt toegestuurd. Van Dijk Educatie stelt een borgsom verplicht die uiteraard wordt terugbetaald wanneer de boeken aan het eind van het schooljaar onbeschadigd worden ingeleverd. De school vergoedt geen kosten voor boeken die elders worden aangeschaft. Onder de regeling "gratis schoolboeken" vallen uitsluitend de leer- en werkboeken die nodig zijn bij de vakles. Aanvullende leermaterialen zoals atlassen, rekenmachines, woordenboeken, romans en toneelstukken e.d. zijn niet gratis. In een enkel geval worden tijdschriften en/of leesboeken via school aangeschaft en bij de ouders in rekening gebracht.
Alle werkboeken zijn eigendom van de school en worden aan het einde van ieder leerjaar onbeschreven ingeleverd op school.

Meer informatie over de boekenlijst van Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest en het online bestellen van het boekenpakket is te vinden op de website van Van Dijk Educatie.

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl