Nieuw boek Marte Jongbloed

Onze docente drama, mevrouw Jongbloed, kan niet alleen lesgeven maar ook heel goed jeugdboeken schrijven! Onlangs is haar nieuwe boek verschenen: Hazels pentakel. Dit boek is geschreven voor young adults vanaf 13 jaar. 

Informatie:

Sinds Hazel een auto-ongeluk heeft gehad, waarbij haar ouders zijn omgekomen, zit ze vol vragen. Waarom heeft zij geen enkele herinnering meer aan haar jeugd, haar ouders, en dat vreselijke ongeluk? Haar oom, bij wie ze woont, wil haar niets over haar verleden vertellen. Over hem weet ze ook weinig, behalve dan dat hij zich steeds agressiever gaat gedragen. Als hij haar in een dronken bui aanvalt, vlucht ze het huis uit. Maar waar kan ze naartoe?

Ze wordt opgevangen door een groep mensen die heksen blijken te zijn. Hazel voelt zich al snel thuis in de wereld van de hekserij, tot ze ontdekt dat haar leven in groot gevaar is. Waarom heeft een mysterieuze zwarte heks het op haar gemunt? Om het duistere complot dat zich om haar heen ontvouwt te overleven, moet ze antwoord vinden op de ene belangrijke vraag: wie is ze nou echt?

 

Meer informatie, een boektrailer (onderaan de pagina) een voorproefje (je kunt het begin van het boek lezen) en een Book of Shadows (downloaden) kun je vinden op: https://www.lsamsterdam.nl/boek/hazels-pentakel/

 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl