Maak kennis met onze school!

Wil je meer weten over onze school? Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen? Of wil je de school eens van binnen bekijken? Voor zowel leerlingen uit groep 8 als hun ouders organiseren we de komende tijd diverse kennismakingsmomenten:


Leerlingen groep 8

Kom kijken op onze open dag op zaterdag 16 januari. Je krijgt een rondleiding van een van onze leerlingen en mag meedoen met verschillende activiteiten. Binnenkort start hiervoor de inschrijving.

Ook gaan we minilesjes organiseren. Inschrijven kan binnenkort voor minilesjes havo/vwo (27 januari) en voor minilesjes tto (3 februari). Dan kun je echt ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school!

Ouders

Voor ouders organiseren we op maandagavond 11 januari een webinar. Dit komt in plaats van de geplande informatieavond. Meer informatie hierover volgt.

Ouders en leerlingen groep 8

We organiseren ook individuele rondleidingen met één van onze afdelingsleiders speciaal voor ouders met hun zoon/dochter (groep 8), geheel coronaproof uiteraard.

We starten vanaf 1 november met rondleidingen op elke woensdag, donderdag en vrijdag. Een rondleiding start om 16 uur. En op woensdag en vrijdag is er ook om 15 uur een mogelijkheid.

Bij aanmelden graag aangeven op welke dag u een rondleiding wenst, op welk tijdstip en voor welke opleiding (havo/vwo of tto). We doen ons best rekening te houden met uw voorkeur. We zien uit naar uw komst!

Aanmelden individuele rondleiding 

Instroom 4 havo

Voor vragen over instroom in 4 havo kunt u contact opnemen met Mevr. Marlies van der Stel: 071-5193500 of m.vanderstel@rijnlandslyceum-rlo.nl

 

U bent hier