Het Rijnlands presents: Mamma Mia!

Graag nodigen we u uit voor de musical van dit jaar: Mamma Mia!

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.
Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De musical met de hits van ABBA

Ongeveer 80 leerlingen en vele docenten hebben maanden enthousiast aan deze musical gewerkt. De regie is in handen van Malte Huthoff, de muziek wordt verzorgd door Mark van der Laaken en Gerwin van der Werf. Decorontwerp is in handen van Marja Selier. Ashley Zaat is verantwoordelijk voor de choreografie. Steffanie Doornhein en Wouter van Willigen doen de algemene productie. Grafisch design is gedaan door Eric van Leeuwen.

Leerlingen van beide afdelingen van onze school, de Nederlandse en de Internationale afdeling, zijn vertegenwoordigd in de productie. Daarom is de show, net als onze school, tweetalig.

U wordt uitgenodigd de uitvoering bij te wonen op één van de volgende speeldata:

De première is op zaterdag 15 februari. De overige voorstellingen vinden plaats op zondag 16, maandag 17, woensdag 19 & donderdag 20 februari. Aanvang:  20.00 uur in de aula van het RLO.

U kunt kaarten reserveren voor één van de voorstellingen, kaarten kosten 5.00 euro per stuk.

U kunt maximaal 4 kaarten bestellen

 

Wat moet u daarvoor doen?

     Ouders:

U kunt telefonisch reserveren van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari  via het telefoonnummer 071-5193537 tussen 16.00 en 17.00 uur. Wilt u alleen dit nummer bellen, het is namelijk niet mogelijk te reserveren via de receptie.

Gereserveerde kaarten zullen op naam worden klaargelegd bij de entree op de avond van uw keuze. Dan kunt u ook de kaarten betalen. U kunt alleen contant betalen.

 

Graag zien we u in de aula bij één van onze voorstellingen

 

 

Namens de cast,

Wouter van Willigen en het leerling productieteam.

 

P.S.  Leerlingen kunnen in de week van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari  tijdens de pauzes in de centrale hal hun kaartjes kopen.

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl