Groep 8

WELKOM!

Op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kun je een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Als leerling van het Rijnlands merk je al snel dat dit een school is met een internationaal karakter. Met zo veel internationale leerlingen gonst het in school van de vreemde talen. Er zijn maar weinig scholen in Nederland waar je in de pauze de kans hebt om een praatje te maken met iemand uit Amerika of Rusland.

Ben je benieuwd geworden en wil je eens een kijkje komen nemen? Bezoek dan naar onze online open dag! Hier kun je kennismaken met de docenten en leerlingen. Je kunt zien welke lessen er allemaal gegeven worden. Je kunt met sommige lessen zelfs al meedoen! 

__________________________________________________

OPEN DAG

Je bent samen met je ouders welkom op zaterdag 22 januari 2022 tussen 10.00 - 13.00 uur.

De open dag van vorig jaar was online. Deze website is nog steeds te bezoeken voor filmpjes, vlogs en de challenge.

__________________________________________________


Overige kennismakingsmomenten:

  • Informatieavond voor ouders op 17 januari 2022 van 19.00 - 21.30 uur
  • Minilesjes havo/vwo op woensdag 26 januari 2022
  • Minilesjes tto op woensdag 2 februari 2022


Wil je een alvast een indruk krijgen van onze school en de sfeer dan kun je een bezoekje brengen aan ons YouTube kanaal of app. Hier zijn diverse filmpjes terug te vinden en ook ons webinar is hier terug te kijken.

Wil je graag weten hoe zo'n open dag verloopt? Bekijk hier het filmpje  van een eerdere open dag, gemaakt door onze leerling Tom van Cranenburgh!

 

 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl