Groep 8

WELKOM!

Op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kun je een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Als leerling van het Rijnlands merk je al snel dat dit een school is met een internationaal karakter. Met zo veel internationale leerlingen gonst het in school van de vreemde talen. Er zijn maar weinig scholen in Nederland waar je in de pauze de kans hebt om een praatje te maken met iemand uit Amerika of Rusland.

Ben je benieuwd geworden en wil je eens een kijkje komen nemen? Kom dan naar onze open dag! Hier kun je kennismaken met de docenten en leerlingen. Je kunt zien welke lessen er allemaal gegeven worden. Je kunt met sommige lessen zelfs al meedoen! Ook kun je dan een kijkje nemen in onze sporthal met sportvelden, onze aula waar vaak toneelstukken en musicals worden opgevoerd, de bibliotheek en de computerruimtes.

Informatieavond en open dag zijn al geweest.

 

 

Wil je graag weten hoe zo'n open dag verloopt? Bekijk hier het filmpje  van onze open dag in januari 2016, gemaakt door onze leerling Tom van Cranenburgh!

 

 

U bent hier