Groep 8

WELKOM!

Op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kun je een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Als leerling van het Rijnlands merk je al snel dat dit een school is met een internationaal karakter. Met zo veel internationale leerlingen gonst het in school van de vreemde talen. Er zijn maar weinig scholen in Nederland waar je in de pauze de kans hebt om een praatje te maken met iemand uit Amerika of Rusland.

Ben je benieuwd geworden en wil je eens een kijkje komen nemen? Bezoek dan naar onze online open dag! Hier kun je kennismaken met de docenten en leerlingen. Je kunt zien welke lessen er allemaal gegeven worden. Je kunt met sommige lessen zelfs al meedoen! 

__________________________________________________

ONLINE OPEN DAG

Deze is geweest. De open dag website is nog wel steeds te bezoeken voor filmpjes, vlogs en de challenge.

Link naar open dag>>>

__________________________________________________

 

Update kennismakingsmomenten:

Naar aanleiding van de verlengde lockdown is in de regio gezamenlijk besloten dat er tot de voorjaarsvakantie geen fysieke activiteiten meer kunnen plaatsvinden.

Dit betekent het volgende:

  • De minilesjes van 27 januari en 3 februari gaan niet door. Leerlingen kunnen kennismaken met onze lesjes tijdens de online open dag op 13 februari.
  • De open dag op 13 februari wordt online georganiseerd en is van 10.00 – 12.00 uur. Aanmelden kan via onze app. Alle aanmeldingen die we reeds binnen hebben blijven staan. Je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden.
  • De individuele rondleidingen voor ouders en hun zoon/dochter kunnen tot de voorjaarsvakantie niet doorgaan. Ouders die zich aangemeld hebben, worden binnenkort gebeld door een afdelingsleider.
  • De inschrijfdatum van 15 maart blijft gehandhaafd.

We vinden het heel jammer dat we de school niet kunnen laten zien. Wil je een indruk krijgen van onze school en de sfeer dan kun je een bezoekje brengen aan ons YouTube kanaal of app. Hier zijn diverse filmpjes terug te vinden en ook ons webinar is hier terug te kijken.

 

 

Wil je graag weten hoe zo'n open dag verloopt? Bekijk hier het filmpje  van onze open dag in januari 2016, gemaakt door onze leerling Tom van Cranenburgh!

 

 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl