GNE succes voor RLO

Op 6 maart was Het Rijnlands Lyceum gastheer voor de regionale ronde van de GNE Nuffic English Speech Competition. Hoewel op 22 deelnemers was gerekend, deden uiteindelijk, door ziekte, 16 leerlingen mee in de regionale halve finale. Na twee spannende rondes hebben de leerlingen van onze school een fantastische overwinning geboekt. Het is ze gelukt 3 van de 4 beschikbare plaatsen voor de landelijke halve finale te bemachtigen.

Wessel van der Linde (T5), Juliette Veth (T5) en Tijmen de Vries (T5) gaan deelnemen aan de landelijke halve finale en finale, die beide gehouden worden op 18 april bij het Deltion College in Zwolle. Zestien regionale winnaars strijden in de eerste ronde door middel van het geven van een geïmproviseerde speech. Hierna gaan acht deelnemers door naar de finale later die dag. In de finale zullen ze nogmaals de speech geven waarmee ze in de regionale ronde gewonnen hadden. Ook moeten ze vragen van de jury beantwoorden.

Om onze leerlingen goed voor te bereiden gaan ze een training volgen die georganiseerd wordt door GNE Nuffic op 10 april. Hier leren ze de fijne kneepjes van het geïmproviseerd speechen.
 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl