Doe mee met de Beverwedstrijd!

De nationale Beverwedstrijd komt er weer aan. In de week van 12 t/m 16 november doet onze school mee. Vorig jaar hebben acht leerlingen de finale bereikt.

De Beverwedstrijd ( http://www.beverwedstrijd.nl/leerling.php )  is bedoeld om te ontdekken of je informatica leuk vindt en/of er talent voor hebt. Iedere opgave uit de wedstrijd heeft te maken met een idee, onderwerp of begrip uit de informatica. Je hoeft er niets voor te leren: met goed en logisch nadenken kom je al een heel eind!

Leerlingen uit t1 hebben op dit moment informatiekunde en doen zeker mee. Evenals de leerlingen die het vak informatica volgen in de bovenbouw. Heb jij ook zin om 40 minuten bezig te zijn met leuke logische puzzels? Meld je dan aan met behulp van onderstaand formulier dat je via je Office 356 account kan invullen ( https://login.microsoftonline.com/ login met leerlingnummer@rijnlandslyceum-rlo.nl. Wachtwoord is het wachtwoord waarmee je op de schoolcomputers inlogt ).
Je mag ook in een flexuur naar het OLC of de mediatheek gaan en daar een inlogcode halen.

Aanmeldformulier:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZEYCcunovkuU_S4PSn8Z_5i3x5HB8L5NkAWuUiukfN9UOERLN0M2TTlDOUhXWVcySUQ1VTdVUkRVWS4u

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl