Bezoek onze voorlichtingsdagen!

Op maandagavond 14 januari organiseren wij een voorlichtingsavond voor ouders en op zaterdag 19 januari zijn alle belangstellenden welkom op onze open dag!
 

De voorlichtingsavond is een speciale avond voor ouders van aankomende leerlingen.
Om 19.00 uur is er een inloop met informatiemarkt. U kunt langs diverse standjes lopen en u laten informeren over de verschillende vakken die in het eerste jaar worden aangeboden.
Om 19.30 uur begint het plenaire programma in de aula. De rector geeft een presentatie over de school. Hierna vertellen brugklassers over hun eerste jaar.
Tijdens het tweede gedeelte van het programma worden er kleine groepen gemaakt en gaat u mee met docenten en leerlingen naar een lokaal waar u vragen kunt stellen.

Tijdens de open dag kan iedereen die benieuwd is naar onze school een kijkje wil komen nemen. Maak kennis met de docenten en leerlingen. Tijdens de open dag kan iedereen zien welke lessen er allemaal gegeven worden. Je kunt met sommige lessen zelfs al meedoen! Ook kun je dan een kijkje nemen in onze sporthal, onze aula waar vaak toneelstukken en musicals worden opgevoerd, de bibliotheek en de computerruimtes. Iedereen is welkom van 10.00 - 13.00 uur.

Wil je nu al weten hoe zo'n open dag verloopt? Bekijk hier het filmpje  van onze open dag in januari 2016, gemaakt door onze leerling Tom van Cranenburgh!

Tot slot organiseren we op woensdag 30 januari mini-lesjes voor het TTO. Leerlingen uit groep 8 kunnen zich hiervoor opgeven.

 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl