Activiteiten

Download onze app!

Kennis maken met onze school? Download dan onze app!

Maak kennis met onze school!

Wil je meer weten over onze school? Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen? Of wil je de school eens van binnen bekijken?

Dag van de Franse taal

Fêtons la francophonie! Vandaag heeft de Dag van de Franse taal plaats gevonden. Deze dag heeft als doel het belang van de Francofone talen en culturen te bevorderen.

Stralingsexperiment

Afgelopen week hebben leerlingen uit DP2 en vwo6 op een veilige manier experimenten met ioniserende straling gedaan. In ons nieuwe sciencelab natuurlijk!

Beverwedstrijd

De nationale Beverwedstrijd komt er weer aan. In de periode van 9  t/m 13 november doet onze school mee.

Boom als symbool voor groei

Vanmorgen heeft John Swieringa als afscheidscadeau aan de school een boom gegeven. Deze boom is geplant bij het nieuwe sciencelab en staat symbool voor groeien, groter worden en ontwikkelen.

Afscheid rector

Eind deze week neemt de rector van onze school, John Swieringa, afscheid. Na 40 jaar in diverse functies te hebben gewerkt is het tijd voor pensioen.

Mondkapjeswedstrijd

Voor de vakantie schreef de rector een mondkapjeswedstrijd uit voor de mooiste zelfgemaakte mondkapjes. Te winnen zijn vijf grafische rekenmachines van Texas Instruments.

Dag van de duurzaamheid

De winnaar van de prijsvraag van “de Dag van Duurzaamheid” is bekend!

Pre University College

Voor leerlingen met uitstekende resultaten en een uitgesproken wetenschappelijk belangstelling organiseert de Universiteit Leiden het Pre University College.

Pagina's

U bent hier