Activiteiten

Het Rijnlands zoekt 'Extra Handen'!

RLO zoekt ‘Extra Handen’!

Boeken bestellen

Vanaf vandaag kunnen de boeken en het online lesmateriaal voor volgend schooljaar worden besteld. Doe dit voor de zomervakantie!

Kennismaking nieuwe brugklassers

Gisteren kwamen de nieuwe brugklasleerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en mentor. Het was een gezellige middag en het ijs smaakte heerlijk! Tot ziens in het nieuwe schooljaar.

DP music showcase

Donderdag 24 juni geven enkele van onze DP-leerlingen een concert in de aula: 

Leerlingen t1 en t2 leren debatteren

We are so proud of RLO students years T1 and T2 who debated students year 2 secondary of Visser 't Hooft Lyceum and group 7 primary school of The Hobbit Wednesday 23 J

Word jij onze nieuwe collega?

Voor het volgende schooljaar zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Wij zoeken docenten wiskunde, natuurkunde, Nederlands, geschiedenis en biologie.

International Student Museum Debate

Sunday 6 June we participated in an International Student Museum Debate. The museum object we researched was Geta's remembrance stone in the Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Leerlingen t1 maken happy stones

Heb jij ze al gespot? Van die mooie beschilderde, gekleurde stenen die onderweg zijn verstopt. Dat zijn happy stones. Onze leerlingen uit t1 hebben ze zelf gemaakt!

Leerlingen maken kennis met kwetsbare groepen

In samenwerking met stichting M25 hebben wij onlangs een maatschappelijke stage-activiteit georganiseerd voor leerlingen uit 2 havo. Na een introductie van Mw.

Beach cleanup 2v en 2t

In het kader van de maatschappelijke stage is voor de tiende keer in successie de Beach Cleanup actie van het Rijnlands Lyceum georganiseerd

Pagina's

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl