Activiteiten

Duurzaam koken

Gisteren hebben leerlingen uit 5vwo twee duurzame gerechten gemaakt: een roerbakgerecht met meelwormen en nacho`s met sprinkhanen.

ROSloop

Vanmiddag is de ROSloop weer gelopen door alle leerlingen uit de brugklas, de tweede klas en MP1, MP2 en MP3. Een rondje om de school van 1,8 km. De leerlingen streden om de snelste klas van 2021.

Tweede leven voor schoolspullen

In de afgelopen weken zijn er verschillende transporten geweest van het Rijnlands naar het internationale transportcentrum in Gouda.

2 vwo op kamp

De klassen van 2 vwo zijn vorige week het schooljaar gestart met een introductiekamp in Baarn. 

Suppen op het Valkenburgse meer

4 vwo is dit jaar gestart met een kennismaking  op het water van het Valkenburgse meer.

Outdoor activiteiten brugklas

Woensdag zijn onze brugklassers al heel vroeg in de ochtend vertrokken naar Nunspeet. Hier stond de dag, net als de voorgaande dagen, in het teken van kennismaken.

Welkom brugklassers!

Vanmorgen zijn alle nieuwe brugklassers welkom geheten in een goedgevulde aula. Wat heerlijk om het schooljaar normaal te kunnen starten. Wij wensen ze de komende tijd veel plezier toe.

Het Rijnlands zoekt 'Extra Handen'!

RLO zoekt ‘Extra Handen’!

Boeken bestellen

Vanaf vandaag kunnen de boeken en het online lesmateriaal voor volgend schooljaar worden besteld. Doe dit voor de zomervakantie!

Kennismaking nieuwe brugklassers

Gisteren kwamen de nieuwe brugklasleerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en mentor. Het was een gezellige middag en het ijs smaakte heerlijk! Tot ziens in het nieuwe schooljaar.

Pagina's

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl