Activiteiten

Fijne vakantie!Tot ziens in augustus.

Boeken bestellen

De boeken voor het volgende schooljaar kunnen besteld worden bij Van Dijk Educatie. Als je voor 15 juli bestelt, worden de boeken in de laatste week van de zomervakantie geleverd.

Tweede plaats Kirsten (v6) Young stARS 2018

Onlangs had onze leerling Koen de Vriend (6v) al de eerste prijs van de vakjury gekregen bij Ars Aemula met zijn eindexamenwerk tekenen.

Geslaagden tweede tijdvak

Alle herexamenkandidaten die zijn geslaagd: van harte gefeliciteerd!! Ook jullie vakantie kan nu beginnen. Tot ziens op de diplomauitreiking. 

Afscheid

Aan het eind van dit schooljaar komt voor vijf zeer gewaardeerde collega’s een einde aan een lange verbintenis met de school.

Eindfeest

Vrijdag 6 juli zal het laatste schoolfeest alweer plaatsvinden en zoals elk jaar zullen we dit schooljaar weer knallend afsluiten!

Record Rijnsburgerloop

Afgelopen week is het al 15 jaar oude schoolrecord op de Rijnsburgerloop van Steven Krol uit de boeken geschreven!

Bezoek Europarlementariër

Afgelopen vrijdag was Sophie in ’t Veld (EU parlementariër D66) op bezoek bij TTO 2  in het kader van het Europa project. Hieronder het korte verslag van Nills Peppin:

Herexamens van start

We wensen alle leerlingen die vandaag aan de herexamens beginnen enorm veel succes toe!!

Geslaagd!!

Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd alle geslaagde examenleerlingen havo en vwo! Na lang blokken eindelijk de beloning!

Pagina's

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl