Werken bij Het Rijnlands Lyceum

Voor het schooljaar 2016-2017 is Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s voor de onderstaande vakken. Het betreft in alle gevallen collega’s die in het bezit zijn van een eerstegraads lesbevoegdheid, of daartoe een opleiding volgen.Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest biedt aanstellingen in salarisschalen LB en LC. Doorgroeien naar salarisschaal LD behoort tot de mogelijkheden. In verband met de aanwezigheid van internationale programma’s (IB en TTO) is goede beheersing van de Engelse taal een pre.
 

U kunt uw motivatiebrief en C.V. sturen ter attentie van Jantine Boomsma, conrector, naar het volgende emailadres: sollicitatie@rijnlandslyceum-rlo.nl.

Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Mevr. Jantine Boomsma via 071- 519 3500.

 
Vacatures


Met ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018:

 

Medewerker studiecentrum, 1,0 fte, schaal 6.
Wij zoeken iemand die computervaardig is, leerlingen kan coachen, licht administratief werk kan verrichten (zoals het beheren van het boekenfonds voor de internationale - en de tto afdeling) en waar nodig een les kan opvangen. Verder houdt deze persoon
toezicht in ons studiecentrum. 

 

 

 

 

 

Het complete overzicht vindt u op de site van onze stichting. Hier is ook een korte film over de school te bekijken.

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl